Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίου Μηνά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Φεβρουαρίου 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίου Μηνά

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίου Μηνά

Από σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 εφαρμόζονται οι αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Αγίου Μηνά και Καλοκαιρινού, σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου. Έτσι όλα τα οχήματα, εκτός από τα αστικά λεωφορεία, απαγορεύεται να διέρχονται από το αποκλεισμένο ρεύμα ανόδου της οδού Αγίου Μηνά και θα ακολουθούν εναλλακτική πορεία, ως εξής:


i. τα προερχόμενα από Καλοκαιρινού (Χανιώπορτα) προς την οδό Αγίου Μηνά θα ακολουθούν την πορεία: Καλοκαιρινού, Μονής Καρδιωτίσσης, Ραδάμανθυς, Αγίου Μηνά

ii. τα προερχόμενα από οδό Γιαμαλάκη προς την οδό Αγίου Μηνά θα ακολουθούν την πορεία: Γιαμαλάκη, Καλοκαιρινού, Μονής Καρδιωτίσσης, Ραδάμανθυς, Αγίου Μηνά.

iii. Τα προερχόμενα από Καλοκαιρινού (επέκταση Ίδης) προς την οδό Αγίου Μηνά, θα ακολουθούν την πορεία: Καλοκαιρινού, Μονής Καρδιωτίσσης, Ραδάμανθυς, Αγίου Μηνά.

Τα αστικά λεωφορεία που κινούνται από Καλοκαιρινού προς την οδό Αγίου Μηνά θα παραμένουν σε αναμονή στο τμήμα της οδού Αγίου Μηνά, από το σηματοδοτημένο κόμβο έως το αποκλεισμένο σημείο, μέχρι να λάβουν ειδοποίηση από τον αρμόδιο διαχείρισης της κυκλοφορίας (μετά τη διακοπή των οχημάτων στην κάθοδο της οδού Αγίου Μηνά) για να πραγματοποιήσουν εκτροπή και κίνηση για ορισμένα μέτρα στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας και μετά το πέρας του αποκλεισμένου τμήματος της οδού, θα επανέρχονται στο κανονικό ρεύμα της κυκλοφορίας τους.

Παράλληλα, για την ομαλή λειτουργία των ρυθμίσεων αντιδρομείται το τμήμα της οδού Μονής Καρδιωτίσσης από Καλοκαιρινού έως Ραδαμάνθυος, με κατεύθυνση από Καλοκαιρινού προς Ραδαμάνθυος καθώς επίσης και η οδός Ραδάμανθυς με κατεύθυνση από Μονής Καρδιωτίσσης προς οδό Αγίου Μηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............