Ξεκινούν σεμινάρια γαστρονομικού τουρισμού από τον Δήμο Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Φεβρουαρίου 2021

Ξεκινούν σεμινάρια γαστρονομικού τουρισμού από τον Δήμο Ηρακλείου

   Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων γαστρονομικού τουρισμού διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου (Τμήμα Τουρισμού) από αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου 2021


Στα σεμινάρια με τον γενικότερο τίτλο «ΗΕRAKLION FLAVORS TRAINING» έμπειροι εισηγητές με μεγάλη εμπειρία αγοράς θα ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για θέματα γύρω από τον γαστρονομικό τουρισμό και την προσπάθεια του Ηρακλείου να αποτελέσει γαστρονομικό προορισμό.

Θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 5 το απόγευμα.

Η παρακολούθηση για όσους δηλώσουν συμμετοχή είναι δωρεάν.

1ο Σεμινάριο: “Ηeraklion Flavors” Επανεκκίνηση!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Έναρξη 5 μ.μ. Διάρκεια 90λ.

Εισηγητές:

Γιώργος Απλαδάς, Λέκτορας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου,

Δημοσθένης Μπρούσαλης, Γενικός Διευθυντής DASC Branding.

Χαιρετισμός:

Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Δήμου Ηρακλείου.

TI ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ;

- Επανεκκίνηση της Πρωτοβουλίας “Ηeraklion Flavors”, Παρουσίαση δεδομένων και παραδοτέων προς χρήση από την Ομάδα Γαστρονομικού Τουρισμού

- Aναφορά στο τι έγινε μέχρι σήμερα και πώς προχωράμε

- Aναφορά στη διαδικασία συλλογής στοιχείων και προετοιμασίας από το Eλληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

- Eπόμενες κινήσεις.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας, για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα του Heraklion Flavors Training, επικοινωνήστε: Τμήμα Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου (κα Δ. Διαλυνά) e-mail: tourism@heraklion.gr,

Τηλ. 2813 409779.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

2ο Σεμινάριο. “Αειφορία στη Γαστρονομία και στον Τουρισμό”. Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, 5μμ.

Eισηγητής: Δρ. Γιάννης Παππάς (Διευθυντής Μεσογείου Global Sustainable Tourism Council, Διευθύνων Σύμβουλος Food Made Good Greece)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............