Το Ημερολόγιο 2021 του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Φεβρουαρίου 2021

Το Ημερολόγιο 2021 του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης

 Με πηγή έμπνευσης τα εκπαιδευτικά προγράμματα, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης σχεδίασε και παρουσιάζει το Ημερολόγιο για το έτος 2021, το οποίο αφιερώνεται στους αυριανούς πολίτες του κόσμου μας. Πρόκειται για ένα μικρό και κομψό ημερολόγιο στο οποίο καθένας από τους δώδεκα μήνες λειτουργεί και ως σελιδοδείκτης. Μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα από το ηλεκτρονικό πωλητήριο του Μουσείου ακολουθώντας τη διεύθυνση: https://www.historical-museum.gr/store/?id_lang=6.


Παράλληλα, στο e-shop του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης μπορείτε να βρείτε εκτός από το σύνολο των βιβλίων που εκδίδονται από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών και πλήθος άλλων που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Διαθέσιμη είναι και ποικιλία διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων: 

Κεραμικά κοσμήματα, αγγεία και εικόνες, αντίγραφα από τις συλλογές του Μουσείου, χαρτικά είδη, σειρά από γκραβούρες-χάρτες και κάρτες, αναμνηστικά καθώς και παιδικά είδη για τους μικρούς μας φίλους.

 Σημαντική θέση στο ΙΜΚ e-shop έχουν οι δημιουργίες νέων σχεδιαστών που εμπνέονται από τα εκθέματα του Μουσείου. Ασήμι, ημιπολύτιμες πέτρες, μετάξι, ξύλο, πηλός είναι κάποια από τα υλικά που θα συνθέσουν ένα όμορφο προσωπικό δώρο.

Όσο το Μουσείο παραμένει εκτός καθημερινής λειτουργίας, με απόφαση της Κυβέρνησης, πλοηγηθείτε ελεύθερα στην ιστοσελίδα του πωλητηρίου και ανακαλύψετε πρωτότυπα αντικείμενα και τοπικές δημιουργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............