Συνάντηση Χαρίτση-Μαμουλάκη-Σαρακιώτη με την Ένωση Ιδιοκτητών Κτημάτων και Ιδιοκτητών Catering - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Χαρίτση-Μαμουλάκη-Σαρακιώτη με την Ένωση Ιδιοκτητών Κτημάτων και Ιδιοκτητών Catering

 Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων και Ιδιοκτητών Catering (ΕΝΙΚΚ) πραγματοποίησαν ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης και οι Αναπληρωτές Τομεάρχες Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης


Όπως υπογραμμίσθηκε, πρόκειται για έναν κλάδο που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους, συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με 100 διαφορετικά επαγγέλματα και οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές εδώ και περίπου ένα χρόνο, γεγονός το οποίο τις έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Οι επαγγελματίες της Ένωσης τόνισαν ότι οι τρέχουσες ρυθμίσεις δεν επαρκούν, καθότι τα έξοδα και οι πάγιες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων είναι υπέρογκα. Γι’ αυτό το λόγο, προτείνουν την αναβίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων μετά την επανέναρξη της ομαλής λειτουργίας τους, αλλά και την ανάγκη «κουρέματος» των χρεών, που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας, προτάσεις οι οποίες έχουν κοστολογηθεί και κατατεθεί και εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..Οι κ.κ. Χαρίτσης, Μαμουλάκης και Σαρακιώτης, συμφώνησαν ότι η ροή χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας από το τραπεζικό σύστημα παραμένει σε απογοητευτικά επίπεδα, ενώ είναι εξοργιστική η αδυναμία και απροθυμία της Κυβέρνησης να αξιοποιήσει την πρωτοφανή ρευστότητα που έχουν στη διάθεσή της από εγχώριους και ευρωπαϊκούς πόρους για να στηρίξει την πραγματική οικονομία. Όπως ανέφεραν, «χιλιάδες επιχειρήσεις οδεύουν προς το λουκέτο, ενώ η Κυβέρνηση της Ν.Δ. παραμένει απλός θεατής και αποφεύγει να αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες χρηματοδότησής τους». Παράλληλα, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του κλάδου στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............