83.350€ στο Μαλεβίζι για Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό στο Φόδελε - Εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο η πρόταση του Δήμου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Ιανουαρίου 2021

83.350€ στο Μαλεβίζι για Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό στο Φόδελε - Εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο η πρόταση του Δήμου

 «83.350,00€ από το Πράσινο Ταμείο για να προχωρήσουμε σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για το Φόδελε. Εγκρίθηκε η πρόταση που υποβάλαμε! Θα ενισχυθούμε με σημαντικές μελέτες για μια συνολική και ολοκληρωμένη ανάπλαση στο Φόδελε. Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση και την Έρρικα Ζαχαριαδάκη. Συνεχίζουμε!»


Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έπειτα από την έγκριση του Πράσινου Ταμείου της πρότασης που υπέβαλε ο Δήμος Μαλεβιζίου για τη χρηματοδότηση αρχιτεκτονικού διαγωνισμού που αφορά σε αναπλάσεις των κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό Φόδελε.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου είχε υποβάλλει το προηγούμενο διάστημα τεκμηριωμένη πρόταση για σύνθετο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με αντικείμενο τη «διαμόρφωση – ανάπλαση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων, πάρκων, οδών, πεζοδρόμων, κήπων και πλατειών του οικισμού Φόδελε». Η πρόταση του Δήμου Μαλεβιζίου, αφού εξετάστηκε, έλαβε το πράσινο φως και εντάχθηκε στο αντίστοιχο πρόγραμμα διενέργειας αρχιτεκτονικών διαγωνισμών του Πράσινου Ταμείου με ποσό χρηματοδότησης 83.350,00€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............