Σημαντικές συναντήσεις με υπουργούς στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Ιανουαρίου 2021

Σημαντικές συναντήσεις με υπουργούς στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

 Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε χθες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν θέματα του δήμου και των νομικών του προσώπων ειδικά μετά την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το δήμο Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, με τους κκ. υπουργούς συζητήθηκαν θέματα χρηματοδότησης του Δήμου και των νομικών του προσώπων για τις σημαντικές ζημιές στις υποδομές, τέθηκε επιτακτικά το θέμα της παραχώρησης στο Δήμο Χερσονήσου των 72 στρεμμάτων που βρίσκονται εντός της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών, καθώς και θεσμικά θέματα σχετικά με την πτώση των εσόδων των Δήμων, αλλά και της χρηματοδότησής τους λόγω της πανδημίας.

«Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα προς επίλυση από τις καταστροφικές πλημμύρες και δύσκολη δουλειά μπροστά μας. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στο να κρατήσουμε όρθια την τοπική κοινωνία και να δώσουμε βιώσιμες λύσεις στα τεράστια προβλήματα στις δημόσιες υποδομές. Θεωρούμε αυτονόητο ότι είναι επιθυμία όλων να θωρακιστεί ο τόπος μας ώστε να μη χρειαστεί να βρεθούμε ξανά μπροστά σε παρόμοιες εικόνες καταστροφής από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ενημέρωσα τους κκ υπουργούς ότι είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν άμεσα οι παρεμβάσεις που απαιτούνται ως αυτές αναφέρονται στα τεχνικά δελτία που υποβλήθηκαν πρόσφατα από τον Δήμο Χερσονήσου. Είμαι σίγουρος ότι η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε θα συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν,» ανέφερε ο κ. Σέγκος.

Στις επαφές και συναντήσεις συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............