Με «υπογραφή» Λευτέρη Αυγενάκη νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μαλεβίζι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Ιανουαρίου 2021

Με «υπογραφή» Λευτέρη Αυγενάκη νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μαλεβίζι

 «Η μέριμνα για τη δημιουργία χώρων αθλητισμού στο Μαλεβίζι, δε μένει στα χαρτιά. Με την καθοριστική συμβολή και στήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα για το Δήμο μας. Τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που στερείται χρόνια η περιοχή και οι δημότες μας.


Ξεκινάμε άμεσα με την κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Γάζι. Ο Υφυπουργός ένταξε το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 60.000€. Συνεχίζουμε, με τη στήριξη του Υφυπουργού, για τη χρηματοδότηση κατασκευής Κέντρου Εναλλακτικού Αθλητισμού και Αναψυχής στο Δήμο μας, προϋπολογισμού 1.100.000€!

Ευχαριστώ θερμά το συντοπίτη μας Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεχή του στήριξη στο Μαλεβίζι. Για τη διαρκή συνέπεια λόγων και πράξεων. Δουλεύουμε αποτελεσματικά με κοινό όραμα και στόχο».

 

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έπειτα από την  απόφαση χρηματοδότησης της κατασκευής γηπέδου μπάσκετ στο Γάζι, ύψους 60.000€ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Στην κατεύθυνση κατασκευής νέων αθλητικών χώρων κινείται και η χρηματοδότηση της κατασκευής Κέντρου Εναλλακτικού Αθλητισμού και Αναψυχής στο Μαλεβίζι, ύψους 1.100.000€, που αναμένεται το προσεχές διάστημα να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 

Το γήπεδο μπάσκετ στο Γάζι

Σύμφωνα με τη μελέτη, για την κατασκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στο Γάζι προβλέπεται να πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

·         Εκσκαφή -διαμόρφωση στο χώρο του γηπέδου

·         Κατασκευή υπόβασης -βάσης με θραυστό υλικό λατομείου , πάχους 10 εκ.

·         Κατασκευή βάσης με θραυστό υλικό λατομείου , πάχους 10 εκ.

·         Ασφαλτική προεπάλειψη

·         Κατασκευή ασφαλτικού τάπητα της ΠΤΠ Α-265

·         Επίστρωση της επιφάνειας του γηπέδου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα πάχους 1,8-2,0 χιλ.

·         Κατασκευή θεμελίων πάκτωσης των μπασκετών και τοποθέτηση μπασκετών

·         Τοποθέτηση περίφραξης ασφαλείας ύψους 4,00 μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............