Με τη συμβολή του Δήμου Χανίων το «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Ιανουαρίου 2021

Με τη συμβολή του Δήμου Χανίων το «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας

 Ο Δήμος Χανίων στην προσπάθειά του να προσφέρει είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή κοινωνική κατάσταση, προσέφερε το «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στον χώρο του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας.


Στο σημείο βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη και Τάσος Αλόγλου, όπου μοίρασαν πάνω από 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Συσσιτίου, μαζί με ένα κομμάτι βασιλόπιτας, όπως επιβάλλει το έθιμο.  

Παράλληλα έγινε γνωστό, πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ο Δήμος Χανίων ενίσχυσε και οικονομικά τον Σύλλογο Συσσιτίου Σπλάντζιας “Ο Αγ. Νικόλαος”, πράξη που θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια. 

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............