Η ΔΕΠΑΝΑΛ ευχαριστεί - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Δεκεμβρίου 2020

Η ΔΕΠΑΝΑΛ ευχαριστεί

 

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ελαιοκομιδής από την καλλιέργεια του δημοτικού αγροτεμαχίου της περιοχής του Καρτερού, μια διαδικασία που διεκπεραιώθηκε στο σύνολό της από τη ΔΕΠΑΝΑΛ με απόλυτη επιτυχία και σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, σε μια περίοδο που σύσσωμη η κοινωνία δοκιμάζεται από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, η ΔΕΠΑΝΑΛ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευελιξία και την αποτελεσματικότητά της, συμβάλλοντας στο να βελτιωθεί, έστω και στο ελάχιστο, η καθημερινότητα των ευπαθών ομάδων στον Δήμο Ηρακλείου την εορταστική περίοδο. 

Αναδεικνύει όμως ταυτόχρονα το γεγονός ότι οι δυνατότητες προσφοράς της ΔΕΠΑΝΑΛ στο κοινωνικό σύνολο, δεν έχουν όρια και φραγμούς. Η Δημοτική εταιρεία αποτελεί ένα ισχυρό αναπτυξιακό όχημα για τον Δήμο μας, που απαντά ταχύτατα όπου κρίνεται αναγκαίο και τα οφέλη αυτών των παρεμβάσεων, τα εισπράττουν οι πολίτες.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Λυραράκη, ιδιοκτήτη του ομώνυμου ελαιοτριβείου στο Σκαλάνι, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε τον σκοπό της ενέργειας κατά τη 2η άλεση του ελαιοκάρπου, δεν κράτησε τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιώματα και να συγχαρώ όλες και όλους τους συνεργάτες μου στη ΔΕΠΑΝΑΛ, για το άψογο αποτέλεσμα που μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο κατάφεραν.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............