Φιάσκο το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ για την Κρήτη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Δεκεμβρίου 2020

Φιάσκο το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ για την Κρήτη

 Με αφορμή έναν ακόμα κυβερνητικό εμπαιγμό απέναντι σε πολίτες και επαγγελματίες μηχανικούς, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 


«Ελάχιστα λεπτά ήταν αρκετά για να εξαντληθούν οι - μειωμένοι σε σχέση με άλλες χρονιές - πόροι του προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ για την Κρήτη. Όπως ακριβώς συνέβη και σε άλλες περιοχές της χώρας, ο κόπος των μηχανικών και τα έξοδα χιλιάδων πολιτών, ήταν μάταια. Τι κι αν προειδοποιούσαμε εδώ και καιρό ότι οι πόροι δεν αρκούν. 


Τι κι αν ζητούσαμε με Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις παράταση στην έναρξη του προγράμματος για να διορθωθούν οι δυσλειτουργίες της πλατφόρμας και να γίνει χρηστική και οικεία για το σύνολο των ενδιαφερομένων. Η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφόρησε, το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε φιάσκο. Αυτή η κοροϊδία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. 


Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις. Γι’ αυτό και ήδη προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, με σκοπό να χυθεί άπλετο φως και να πληροφορηθούν οι πολίτες το τι πραγματικά συνέβη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............