Δράσεις αγάπης & προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Δεκεμβρίου 2020

Δράσεις αγάπης & προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας

 Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Ελένη Ζερβουδάκη, επισκέφθηκε το ΚΔΑΠ Αγίου Ιωάννη, όπου παρέα με τον Άγιο Βασίλη, συνοδεία μουσικής, συνομίλησαν με τους μικρούς φίλους, στέλνοντάς τις ευχές τους.


 O Άγιος Βασίλης του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. προέτρεψε τα παιδιά να επισκεφθούν σήμερα, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, το ΚΔΑΠ της περιοχής τους για να λάβουν το συμβολικό τους δωράκι, ενώ συνομίλησε διαδικτυακά με 3 μικρούς φίλους, οι οποίοι νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Η χαρά πλημμύρισε όλους τους φίλους μας και τους γονείς τους.

Παράλληλα, ο "Ξυλόφουρνος του Στέφανου Μαλαδάκη με τους Εθελοντές Νοσηλευτικής - Κοινωνικής Πρόνοιας - Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών παρείχαν δείπνο αγάπης στους συνανθρώπους μας, που διαμένουν στο Νυκτερινό Καταφύγιο Αστέγων. 


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής σε δήλωσή της τονίζει: “Άλλη μια πράξη αγάπης και προσφοράς από τους συμπολίτες μας και τη δραστήρια ομάδα των Εθελοντών Σαμαρειτών σε συνανθρώπους μας, που αυτές τις ημέρες δεν έχουν τα αυτονόητα και τα βασικά, που για άλλους θεωρούνται δεδομένα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............