Λειτουργία συντονιστικής δομής κοινωνικής πολιτικής & αλληλεγγύης στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας: Για την υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου έναντι του COVID-19 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Νοεμβρίου 2020

Λειτουργία συντονιστικής δομής κοινωνικής πολιτικής & αλληλεγγύης στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας: Για την υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου έναντι του COVID-19

 Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό πως στο πλαίσιο λειτουργίας της συντονιστικής δομής κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης για την προστασία και υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου έναντι του COVID-19– η οποία έχει συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη – παρέχονται οι εξής κοινωνικές υπηρεσίες σε κατοίκους του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του COVID-19:


1. Εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

2. Υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης, νοσηλευτικής και οικογενειακής-οικιακής φροντίδας.

3. Συνδρομή στην πρόσβαση και εξυπηρέτηση τους από υγειονομικές υπηρεσίες εντός του Δήμου.

4. Διεκπεραίωση αιτημάτων τους για την παραλαβή αιτήσεων και παράδοση κατ’ οίκον πιστοποιητικών για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω των ΚΕΠ.

5. Διεκπεραίωση κάθε άλλη εργασία συναφής με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όσοι έχουν ανάγκη υποστήριξης από το Δήμο όπως υποβάλλουν σχετικό αίτημα, καλώντας στα παρακάτω τηλέφωνα της συντονιστικής δομής, ώστε να λάβουν τις αναγκαίες υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης:

I. 28913 40143 (Γραμμή του Δημότη)

II. 28910 22922 (Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής)

III. 28910 41193 (Κέντρο Κοινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............