Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Ασήμι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Νοεμβρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Ασήμι

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης», το Τοπικό Συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Ενορία Ασημίου, με την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας, στο Ασήμι, καθώς συγκεντρώθηκαν 35 μονάδες αίματος.

Επιπλέον, καταρρίφθηκε το ετήσιο… ρεκόρ μονάδων του «Αιματοκρήτη», που έχει συγκεντρώσει ήδη 2.109 μονάδες αίματος, μέσα στο 2020. Το ρεκόρ «έσπασε» ο νεαρός αιμοδότης, Γιώργος Δασκαλάκης, που έδωσε αίμα για πρώτη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας, ακόμα μία έγκυος ενημερώθηκε και αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά ομφάλιου αίματος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ζωής.

Στην εθελοντική αιμοδοσία παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, ενώ συμμετείχαν, δίνοντας αίμα, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, η περιφερειακή σύμβουλος, Πόπη Δασκαλάκη, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών και υπεύθυνη υλοποίησης του αιμοδοτικού προγράμματος στον Δήμο Γόρτυνας, Μαρία Σφακιανάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασημίου (Αθηνά Γεωργιάδη, Σπυριδούλα Γεωργιάδη, Μιχάλης Χατζάκης κ.ά.) και πολλοί δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............