Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Ευαγγελισμού» ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Νοεμβρίου 2020

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Ευαγγελισμού» ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης

 Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Πλακιωτιάκης έφτασε στο νοσοκομείο με δικό του όχημα το βράδυ του Σαββάτου και εισήχθη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.


Ο υπουργός Ναυτιλίας -και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- γίνεται έτσι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που αναγκάζεται να νοσηλευτεί λόγω κορωνοϊού. «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντά μου», έγραψε ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου. #Πλακιωτάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............