Στον Κρουσώνα ο Μενέλαος Μποκέας για τα τεστ κορωνοϊού στους κατοίκους - Ευχαριστεί τους υγειονομικούς ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Νοεμβρίου 2020

Στον Κρουσώνα ο Μενέλαος Μποκέας για τα τεστ κορωνοϊού στους κατοίκους - Ευχαριστεί τους υγειονομικούς ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

 

Στον Κρουσώνα βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη και τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Φασουλάκη, Ιατρό και υπεύθυνο διαχειριστή Covid-19 του Δήμου Μαλεβιζίου. Από τις 9 το πρωί τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ διενεργούν στοχευμένα γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού στους κατοίκους. Παρών και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης.

Σε δήλωσή του ο Μενέλαος Μποκέας ευχαριστεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αναφέροντας:

«Μάχονται στην πρώτη γραμμή. Γιατροί και νοσηλευτές, οι δικοί μας άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Σήμερα στον Κρουσώνα 4 κλιμάκια του ΕΟΔΥ, με τον επόπτη της ΚΟΜΥ Ηρακλείου Παναγιώτη Μαματζάκη. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους. 7η Υγειονομική Περιφέρεια, υγειονομικούς ΚΟΜΥ, ΕΟΔΥ. Σεβασμός και αλληλεγγύη».

Τα σημεία προσέλευσης στα οποία βρίσκονται οι τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ είναι:

·        Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα (1 μονάδα)

·        Πολιτιστικό Κρουσώνα (1 μονάδα)

·        Αίθουσα Ενορίας Κρουσώνα (2 μονάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............