Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Νοεμβρίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ

 Συνάντηση με τον Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά είχε το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου , στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην οικονομία η πανδημία του Covid 19.


Παράλληλα ο Δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε τον κ. Παππά για τα έργα υποδομών τα οποία είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου καθώς και για το ειδικό χωρικό σχέδιο της Νέας Αλικαρνασσού που προτείνει τις χρήσεις που μπορεί να έχει ο χώρος των τριών χιλιάδων στρεμμάτων μετά την κατάργηση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο κ. Παππάς από την πλευρά του επισήμανε ότι για να κρατηθεί η οικονομία στις παρούσες συνθήκες, χρειάζεται οικονομική στήριξη προς τις επιχειρήσεις μέσα από προγράμματα και αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση για το σκοπό αυτό. Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, τα έργα που διαθέτουν ώριμες μελέτες είναι ευκαιρία να προχωρήσουν τώρα, ώστε να αξιοποιηθεί ο χρόνος της πανδημίας και όταν περάσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού να υπάρχουν σύγχρονες υποδομές.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Μαρία Καναβάκη, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Σισαμάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης , η Γ.Γ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού καθώς και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............