Τρία ξενοδοχεία της Accor στην Αθήνα πιστοποιούνται από την SGS για την εφαρμογή των διεθνών υγειονομικών προτύπων του Group - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Νοεμβρίου 2020

Τρία ξενοδοχεία της Accor στην Αθήνα πιστοποιούνται από την SGS για την εφαρμογή των διεθνών υγειονομικών προτύπων του Group

 Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Sofitel Athens Airport & Novotel Athenes έλαβαν το σήμα ALLSAFE

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών και των συνεργατών της, η Accor, ηγέτιδα δύναμη διεθνώς στον κλάδο της ολιστικής φιλοξενίας, απένειμε το σήμα ALLSAFE σε τρεις ξενοδοχειακές μονάδες της στην Αθήνα, έπειτα από τη σχετική πιστοποίηση της SGS, τη μεγαλύτερη εταιρεία επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών δοκιμών και πιστοποιήσεων παγκοσμίως.


Τo ολοκαίνουργιο Athens Capital Hotel-MGallery Collection στην καρδιά της Αθήνας, το στρατηγικά τοποθετημένο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Sofitel Athens Airport και το ιστορικό Novotel Athenes, έλαβαν την εξωτερική πιστοποίηση της SGS έπειτα από επιτόπιους ελέγχους επιθεωρητών της εταιρείας για τη συμμόρφωσή τους στα υγειονομικά πρωτόκολλα και την αυστηρή εφαρμογή των πρακτικών της Accor.

Οι σχετικές επιθεωρήσεις κάλυψαν ένα πλήθος παραμέτρων, όπως η επικύρωση καθαρισμού και απολύμανσης, ο έλεγχος αποβλήτων και η ασφάλεια υδάτων, ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης καθώς και η εκπαίδευση στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε συνέχεια της σχετικής πιστοποίησης από τους εμπειρογνώμονες της SGS, το σήμα ALLSAFE της Accor που έλαβαν τα τρία ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα, έρχεται ως το επιστέγασμα των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν διεθνώς για τη διασφάλιση μιας ασφαλούς διαμονής μέσα από την εφαρμογή ορθών πρακτικών και την τήρηση των οδηγιών των τοπικών αρμόδιων φορέων.

Η στρατηγική συνεργασία της Accor με την SGS, η οποία εκτείνεται στη διενέργεια ελέγχων στη Νότια Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία Ελλάδα και Μάλτα), προσδίδει τα απαραίτητα εχέγγυα και το ανάλογο κύρος των δύο ομίλων στη συνολική διαδικασία συμμόρφωσης και τήρησης των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στόχος αυτής της σύμπραξης είναι η επαναφορά σε μια

κανονικότητα στον τομέα του τουρισμού και η ενθάρρυνση του κοινού για ακόμα περισσότερα και ασφαλή ταξίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACCOR

H Αccor, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες. Ο Όμιλος διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ολοκληρωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας το οποίο περιλαμβάνει πολυτελή και premium brands, μεσαίας κλίμακας και οικονομικές προτάσεις, μοναδικά lifestyle concepts, venues ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εστιατόρια και bars, branded ιδιωτικές κατοικίες, shared accommodation properties, υπηρεσίες concierge, co-working spaces και άλλα. Η Accor διαθέτει επίσης ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο ξεχωριστών brands και περίπου 300.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Περισσότερα από 65 εκατ. μέλη επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής ALL - Accor Live Limitless - το οποίο παρέχει ένα εύρος ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών. Μέσω του προγράμματος Planet 21 – Acting Here καθώς και των πρωτοβουλιών Accor Solidarity, RiiSE και ALL Heartist Fund ο Όμιλος είναι επικεντρωμένος στην ενίσχυση του θετικού αντίκτυπού του στην κοινωνία μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, της διάδρασης με την τοπική κοινότητα, της ποικιλομορφίας και της συμμετοχής. Η Accor SA, η οποία ιδρύθηκε το 1967, εδρεύει στη Γαλλία και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το accor.com ή ακολουθήστε την Accor σε Twitter, Facebook, LinkedIn και Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SGS

H SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρία, επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως. Αναγνωρίζεται ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ακεραιότητα. Mε παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες, με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 94.000 εργαζομένους εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει τεχνογνωσία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας όλους τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας, όπως πετρελαιοειδών, χημικών, μεταλλευμάτων, αγροτικής παραγωγής και τροφίμων, καταναλωτικών προϊόντων, ναυτιλίας και τουρισμού. Η SGS είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ελβετίας από το 1981 (κωδικός ISIN: CH0002497458). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.sgs.com ή ακολουθήστε μας σε Linkedin και Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations: +30 210 9222525, Κατερίνα Φωτοπούλου, fotopoulou@travelworks.gr, Κώστας Παναγάκης, panagakis@travelworks.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............