Δήλωση Μιχάλη Κοκολάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Νοεμβρίου 2020

Δήλωση Μιχάλη Κοκολάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

 «Η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί για όλους μας μια σταθερή και πολύτιμη υπενθύμιση ότι η ελευθερία, η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι αρχές και οι αξίες που αποτελούν τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, δεν υπήρξαν ποτέ δεδομένες. Η ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου μας εμπνέει και μας παρακινεί, ώστε να υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά ιδεώδη και να δίνουμε, διαρκώς, την μάχη για ένα καλύτερο μέλλον, για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές.


Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, με την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση να αφήνει τα σημάδια της στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου, τα μηνύματα του Πολυτεχνείου καθίστανται επίκαιρα όσο ποτέ. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, υποχρεώνοντάς μας να τιμήσουμε την επέτειο με διαφορετικό τρόπο, κρατάμε ψηλά την σημαία της δημοκρατίας, της ενότητας και της ευθύνης και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο στους νέους και τις νέες μας.

Γιατί η νέα γενιά πάντα θα μας δείχνει τον δρόμο της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανατροπής. Όπως έκανε τον Νοέμβρη του 1973…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............