Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης στο Ρέθυμνο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Οκτωβρίου 2020

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης στο Ρέθυμνο

 Τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Κρήτης θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ , στο Ρέθυμνο, Δημαρχείο Ρεθύμνης (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) με  θέματα Ημερήσιας Διάταξης:


1.     Ενημέρωση – Ανακοινώσεις Προέδρου για τρέχοντα θέματα.

2.    Συζήτηση για θεσμικά ζητήματα των ΟΤΑ

3.    Ορισμός Συντονιστών και Μελών των Επιτροπών Πολιτικής της ΠΕΔ Κρήτης  για την Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και την Επιτροπή θεμάτων υγείας, πρόνοιας και πολιτικής προστασίας.

4.    Συμφωνητικό Συνεργασίας  μεταξύ ΠΕΔ Κρήτης και Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

5.    Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη, ένδικων μέσων κατά της δεύτερης επίδοσης της Διαταγής Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου από συναφθείσα προγραμματική σύμβαση της ΠΕΔ Κρήτης με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης το έτος 2018.

6.    Διάφορα θέματα

Σημείωση:

1.    Κατά τη συνεδρίαση θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19- Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου δεν ισχύουν περιοριστικά για τον Covid-19 που ισχύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ηρακλείου.

 

2.    Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση λόγω COVID-19 η συνεδρίαση θα είναι υβριδική-(μεικτή) (Η συμμετοχή θα είναι δυνατή είτε εξ αποστάσεως με γνωστοποίηση της ψήφου-γνώμης των μελών του ΔΣ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικά ή με μήνυμα ,  είτε με φυσική παρουσία).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............