Τίμησε μαθητή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Οκτωβρίου 2020

Τίμησε μαθητή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου

 Τον μαθητή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μάριο Κούκα, ο οποίος εισήχθη φέτος στο Πανεπιστήμιο (Χημικό Κρήτης), τίμησε το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινό .


Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τον Μάριο και την μητέρα του, στο γραφείο του στην Λότζια, παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Αγγελάκη, τους συνεχάρη για την είσοδο στο Πανεπιστήμιο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια.

Ο Μάριος, ο οποίος αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Νέας Αλικαρνασσού ευχαρίστησε με την σειρά του Δήμαρχο, τόσο για την τιμή, όσο και για την πολύ μεγάλη βοήθεια που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, του προσέφερε το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος δώρισε στον Μάριο Κούκα τους δύο τόμους της «Ιστορίας της Κρήτης» του Θεοχάρη Δετοράκη.

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς να βλέπουμε νέα παιδιά να προοδεύουν με την στήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους υπεύθυνους, όσο και τους καθηγητές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς σε αυτήν την σημαντική δομή του Δήμου Ηρακλείου» δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............