Σε τροχιά ολοκλήρωσης ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Οκτωβρίου 2020

Σε τροχιά ολοκλήρωσης ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας

 Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ Α.Ε.), Αριστείδη Παπαδογιάννη, με θέμα την ολοκλήρωση του έργου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ – Βιολογικός) στην Αγία Βαρβάρα, είχαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, στην έδρα του ΟΑΚ Α.Ε., στα Χανιά.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, που είχε «βαλτώσει» εδώ και χρόνια, και το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και της ευρύτερης περιοχής, διασφαλίζοντας την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για την αποπεράτωση και την ομαλή λειτουργία της εγκατάστασης, καθώς και οι διαδικασίες που απαιτούνται για την παραλαβή του έργου από τον Δήμο Γόρτυνας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας, Μανώλης Δρετάκης και στελέχη του ΟΑΚ Α.Ε.

«Από την ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, θέσαμε ως προτεραιότητα την επίλυση αυτής της σοβαρής εκκρεμότητας, που εξέθετε τον Δήμο μας. Σε μικρό χρονικό διάστημα έγιναν σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση του Βιολογικού της Αγίας Βαρβάρας. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΟΑΚ Α.Ε. και, σύντομα, θα φθάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε» ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............