Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από το Athens Capital Hotel -MGallery Collection - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Οκτωβρίου 2020

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από το Athens Capital Hotel -MGallery Collection

 

Πιστό στη φιλοσοφία του και εκφράζοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του σε κοινωνικά ζητήματα, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection λαμβάνει ενεργά μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Το νέο μέλος της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ και της Accor σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία | Ίαση | Στήριξη) παρουσιάζει μια νέα καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου - μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού με στόχο να αφυπνίσει το κοινό για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα που αφορά όλους.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, οι επισκέπτες των εστιατορίων και bars του ξενοδοχείου Galerie Ca-fé, MFlavours και Mappemonde Bar & Lounge, θα έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 να συμβάλουν στον σκοπό δοκιμάζοντας τις “Inspired by Her” προτάσεις των μενού, με τα έσοδα να διατίθενται για την υποστήριξη γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία με την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection όπως όλα τα ξενοδοχεία της MGallery Hotel Collection ξεχωρίζει για την προσωποποιημένη φιλοξενία, ενώ την ίδια στιγμή έχει μια μοναδική ιστορία να αφηγηθεί στον επισκέπτη της Αθήνας. Αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς του αποτελεί και η έμπνευση που αντλεί από το γυναικείο φύλο. Αποτυπώνοντας τον θαυμασμό στη θηλυκότητα άλλωστε, τα μενού των εστιατορίων και bars του ξενοδοχείου, την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης, συμπεριλαμβάνουν τις “Inspired by Her” επιλογές, όπως η πράσινη σαλάτα με μυρωδικά και κέιλ, το μιλφέιγ βανίλιας - καραμέλας αλλά και το Capital Lady cocktail. Επιλογές που αυτόν τον μήνα εκτός από τη μοναδική γεύση τους προσφέρουν και το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Η πρωτοβουλία του ξενοδοχείου βρίσκει αρωγό της τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριξη στις ασθενείς που αντιμετωπίζουν οικονομικής φύσεως προβλήματα, αλλά και σε νέους επιστήμονες συμβάλλοντας στην εκπαίδευσή τους, ενώ παράλληλα ενημερώνει και αφυπνίζει τις γυναίκες της περιφέρειας με δωρεάν ελέγχους σε όλη την επικράτεια. Το Ath-ens Capital Hotel-MGallery Collection θέλοντας να βοηθήσει στο πολύτιμο έργο της προσκαλεί τους επισκέπτες του να γίνουν κοινωνοί μιας προσπάθειας για ένα καλύτερο Σήμερα και Αύριο για όλες τις γυναίκες.


Περισσότερα για την MGallery Ηotel Collection

Στα ξενοδοχεία ΜGallery παίρνουν ζωή οι πιο συναρπαστικές ιστορίες. Με περισσότερες από 100 εντυπωσιακές boutique μονάδες σε όλο τον κόσμο, κάθε MGallery έχει μια μοναδική ιστορία να αφηγηθεί, εμπνευσμένη από τον προορισμό που το φιλοξενεί. Από bespoke design και mixology που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις, μέχρι ευεξία αφιερωμένη αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο, στα ΜGallery οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει κάθε γωνιά του κόσμου! Κάθε επίσκεψη σε αυτά τα μοναδικής αισθητικής ξενοδοχεία αποτελεί πηγή έμπνευσης και προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες. Μερικές από τις πιο γνωστές μονάδες MGallery είναι τα Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham στην Αγγλία, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne στην Αυστραλία, Muse Bangkok Langsuan στην Ταϊλάνδη, και Hotel des Arts Saigon στο Βιετνάμ. Η MGallery είναι μέλος της Accor, ηγέτιδας δύναμης στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, η οποία προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς.

Περισσότερα για την Accor

H Αccor, ηγέτιδα δύναμη στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς. Με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Όμιλος παρουσιάζει ένα εκτεταμένο portfolio με ξενοδοχειακά brands που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές μέχρι πολυτελείς επιλογές. Πέραν της φιλοξενίας, η Accor δίνει τη δυνατότητα νέων τρόπων ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας συνδυάζοντας την εστίαση με τη διασκέδαση, την ευεξία και τη συνεργασία. Προσφέρει επίσης ψηφιακές λύσεις που μεγιστοποιούν τις πωλήσεις, βελτιστοποιούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο ελκυστικά προγράμματα ανταμοιβής στον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αειφορίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Accor παρουσιάζει έντονη εταιρική κοινωνική δράση, προσφέροντας στον πλανήτη και την κοινωνία μέσω του προγράμματος “Planet 21 – Act-ing Here” καθώς και του επενδυτικού κεφαλαίου “Accor Solidarity”, το οποίο βοηθά στην επαγγελματική αποκατάσταση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω της εκπαίδευσης. Η Accor SA είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το accor.com ή ακολουθήστε μας σε Twit-ter και Facebook.

Περισσότερα για τη Lampsa Hellenic Hotels

Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε», η πλέον ιστορική και εμβληματική εταιρεία ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συμφερόντων του Oμίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1947 και δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

mgallery.com | all.accor.com

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Ευριπίδη Τζήκα (Ε. evripi-des.Tzikas@accor.com) και τον Κώστα Παναγάκη (Ε. panagakis@travelworks.gr, T. +30 697 5871624)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............