Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γόρτυνας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Οκτωβρίου 2020

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γόρτυνας

 Με την δέουσα λαμπρότητα και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Δήμο Γόρτυνας.


Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, παρέστησαν στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Στέλιος Μαυρίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Μανώλης Δρετάκης, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, με κάθε επισημότητα, αλλά με περιορισμένο - λόγω του Covid-19 - αριθμό ατόμων, σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Γόρτυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............