Παρουσιάζεται Το Βιβλίο «Όταν Έρχεται Η Φουρτούνα», της Ηρώς Πισκοπάκη. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Σεπτεμβρίου 2020

Παρουσιάζεται Το Βιβλίο «Όταν Έρχεται Η Φουρτούνα», της Ηρώς Πισκοπάκη.

   Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, στις 7.30 το απόγευμα, στο μουσικό καφενείο «ΑΘΙΒΟΛΗ» (Κουμ Καπί), το βιβλίο «Όταν έρχεται η φουρτούνα», που έγραψε η Ηρώ Πισκοπάκη.

cf83ceb5cebbceafceb4ceb101-8

Θα μιλήσουν για το βιβλίο:

Αντώνης Λιοδάκης, ψυχίατρος– διευθυντής του Κ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου

Στέφανος Λυραντωνάκης, εκπαιδευτικός

Χρήστος Τσαντής, σύμβουλος ψυχικής υγείας

και η συγγραφέας Ηρώ Πισκοπάκη.

Η Ηρώ Πισκοπάκη βίωσε τις διαταραχές διατροφής και γράφει με την αλήθεια της εμπειρίας της. 

«Πιάνω τον εαυτό μου να περπατάει πάνω-κάτω και να απορεί: Γιατί σε μένα; Νομίζω ότι βρίσκομαι στην μέση του πουθενά χωρίς να γνωρίζω τι είναι σωστό και τι λάθος. Παρακαλούσα μια φορά να πράξω το σωστό. Πώς άλλωστε όμως, όταν συναίσθημα και λογική δεν μπορούν να συνυπάρξουν; Ειλικρινά δεν ήξερα. Δεν ήθελα όμως και να μάθω. Το ζούσα όλη μέρα μέρα-νύχτα, από πάνω μέχρι κάτω, από μέσα προς τα έξω, σαν να πενθούσα για όλο τον πλανήτη».

Έξι συγκλονιστικά διηγήματα και μία ποιητική συλλογή βασισμένα στην πραγματικότητα των διαταραχών διατροφής, των προκαταλήψεων και του στίγματος για την ψυχική νόσο…

Η Ηρώ Πισκοπάκη μας συστήνεται με έξι συγκλονιστικά διηγήματα και μία ποιητική συλλογή. Η συγγραφέας άντλησε από την πηγή που ρέει μέσα της, καταγράφοντας αυθεντικά τις δικές της πραγματικές συναντήσεις με τη νευρική ανορεξία, τη βουλιμία, τις προκαταλήψεις και το στίγμα για τη ψυχική ασθένεια, τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, τους φόβους, τις ενοχές, την εσωτερική πάλη, και όλα όσα κάνουν παρέα στον άνθρωπο «Όταν έρχεται η φουρτούνα».

Επιμέλεια έκδοσης: Χρήστος Τσαντής

Ευχαριστούμε θερμά την Δασκάλα χορού Ρούλα Σπάρταλη, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας που κοσμεί το εξώφυλλο, καθώς και για τη συμβολή της στην τελική επιλογή του τίτλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............