Εντατικός σχεδιασμός για τα σχολεία στο Μαλεβίζι - Συνάντηση Μποκέα με Μπελαδάκη –Μαράκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Σεπτεμβρίου 2020

Εντατικός σχεδιασμός για τα σχολεία στο Μαλεβίζι - Συνάντηση Μποκέα με Μπελαδάκη –Μαράκη

 Το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στην εκπαίδευση και τις σχολικές υποδομές έχει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου. Παράλληλα με τη δημιουργία νέων σχολείων, αλλά και τις παρεμβάσεις αναβάθμισης των υφιστάμενων που ολοκλήρωσε ή συνεχίζει, βρίσκεται σε ουσιαστικό διάλογο για το σχεδιασμό νέων δομών στο Μαλεβίζι.  


Σε αυτήν την προσπάθεια η Δημοτική Αρχή επενδύει στη σύμπραξη δυνάμεων. Ήδη ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου Μανώλη Μπελαδάκη, αλλά και την Προϊσταμένη του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ελένη Μαράκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Γιώργος Πετούσης.

Στη συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις για ένα δυναμικό σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων που θα δώσουν λύσεις ουσίας για την εκπαίδευση στο Μαλεβίζι. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις προκειμένου ο σχεδιασμός να περιλαμβάνει και την ίδρυση ειδικού σχολείου στην περιοχή. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο προγραμματισμός να βασίζεται σε σταθερά βήματα.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Συζήτηση εφ’όλης της ύλης για να εμπλουτίσουμε το χάρτη του εκπαιδευτικού συστήματος στο Μαλεβίζι. Άξονες για τον προγραμματισμό νέων σχολικών δομών που έχει ανάγκη ο τόπος. Στους στόχους μας, να μπουν οι βάσεις και για ένα νέο σχολείο συμπερίληψης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθες παιδιου. Γιατί κάθε ανάσα είναι πολύτιμη για τη σχολική μας κοινότητα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............