Εξαιρέσεις αποζημιώσεων θερμοκηπιακών καλλιεργειών Ιεράπετρας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαιρέσεις αποζημιώσεων θερμοκηπιακών καλλιεργειών Ιεράπετρας

Σύμφωνα με επιστολή του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, εκτός αποζημίωσης, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, θα μείνουν θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην περιοχή με αγγούρια, πιπεριές, κολοκύθια, φασόλια κ.ά. Στην επιστολή εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην αποζημίωση όλες οι καλλιέργειες θερμοκηπίου, χωρίς εξαίρεση. 

Κερδίστε

Επιπρόσθετα, εκτίθεται και η ιδιαιτερότητα της περιοχής της Ιεράπετρας, στην οποία, έχουν τεχνικά σχεδιαστεί οι θερμοκηπιακές καλλιέργειες για να εκμεταλλεύονται το συγκριτικό κλιματολογικό πλεονέκτημα, στους μήνες Μάρτιο και Ιούνιο για την παραγωγή καλλιεργειών θερμοκηπίου με αγγούρια, πιπεριές, κολοκύθια, φασόλια κ. ά., τα οποία φτάνουν, όχι μόνο στο τραπέζι του καταναλωτή της Κρήτης, αλλά καλύπτουν και την ελληνική αγορά, τη χρονική περίοδο των αναφερόμενων μηνών.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας για αποζημίωση μόνο της θερμοκηπευτικής ντομάτας και μελιτζάνας, λόγω πανδημίας, και να συμπεριλάβετε στην ως άνω απόφαση όλες τις θερμοκηπευτικές καλλιέργειες, που παρήγαγαν τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο στην Ιεράπετρα και όχι μόνο;

Ο ερωτών Βουλευτής
Κυριάκος Βελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............