Διανομή Ειδών Παντοπωλείου Απο Τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Σεπτεμβρίου 2020

Διανομή Ειδών Παντοπωλείου Απο Τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

  Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου (γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, αλεύρι) και κρεοπωλείου (κοτόπουλο και χοιρινό κρέας).

logo

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09:00 – 14: 00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.


Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.


Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του , ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............