Την Δευτέρα στις 10 π.μ. ο Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο Ανωγείων -Τα μέτρα προστασίας που θα τηρηθούν - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Σεπτεμβρίου 2020

Την Δευτέρα στις 10 π.μ. ο Αγιασμός στο Δημοτικό σχολείο Ανωγείων -Τα μέτρα προστασίας που θα τηρηθούν

O καθιερωμένος Αγιασμός στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ανωγείων) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14-9-2020,στις 10:00 το πρωί, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.
Λόγω των μέτρων  προστασίας κατά του κορωνοϊού, στον Αγιασμό  θα είναι παρόντες στην αυλή μόνο οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους  γονείς  τους και θα αποχωρήσουν αμέσως μετά τη λήξη της τελετής.
Όπως αναφέρει η διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων Έφη Χατζάκη:
“Οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων του Δημοτικού θα εισέλθουν στις τάξεις τους, φορώντας τη μάσκα τους,και θα συμμετέχουν από τη θέση αυτή, μαζί με τους δασκάλους τους, στην τελετή του Αγιασμού. Οι μαθητές και οι δάσκαλοι θα  φωτιστούν από τον ιερέα με τη λήξη της τελετής, μέσα στις αίθουσες και ακολούθως θα αποχωρήσουν και αυτοί.
Η ώρα  προσέλευσης των νηπίων και των μαθητών της Α΄τάξης στην αυλή του Σχολείου θα είναι κοντά στις 10:00 π.μ. ενώ των υπολοίπων μαθητών στις 9:30 π.μ.
Γονείς μαθητών άλλων τάξεων μπορούν να παραστούν στην τελετή αλλά εκτός Σχολείου, στο χώρο αναμονής για το σχόλασμα. Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α΄τάξης δε χρειάζεται να φορούν μάσκα, αφού  θα τηρηθεί το όριο των αποστάσεων στην αυλή.
Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία του Σχολείου θα σταλούν άμεσα στα email των γονέων και κηδεμόνων.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!”
πηγη ανωγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............