ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΔΕΣ - kriti traveller

kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

...
Η Αεροπορική Εταιρεία Του Παρελθόντος: Cretan Airlines
...
Το Ξωκλήσι Της Αγίας Άννας Στη Γερακιανή Λαγκάδα
...
Οι Κυκλικοί Κόμβοι Round - About
...
Ο Ναός Της Αγίας Αναστασίας Στο Ομώνυμο Φαράγγι
...
Η Ρούσσα Εκκλησιά Των Νερών Και Των Χρωμάτων
ΚΡΗΤΗ
...
Ευαισθητοποίηση Εθελοντών Αιμοδοτών
...
Ο Ομίλος Γκριμάλντι Για Το Λιμάνι Του Ηρακλείου
...
Τιμητική Εκδήλωση Για Τους Φωτορεπόρτερ
...
Τα Προβλήματα Της Κρήνης Του Κορώνι Μαγαρά
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΔΕΣ

 Τσιγαρίζουμε το κρέας, σε ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο νερό.

Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο και τις αγκινάρες. Περιμένουμε 15 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε τις γαλατσίδες στη κατσαρόλα, μαζί με το νερό, τόσο όσο να καλύπτει το φαγητό.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό μας, ρίχνουμε μέσα το κρέας. Τέλος, ανακατεύουμε σε μια λεκάνη,αλεύρι και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το φαηγτό.

13

συστατικά
1 κιλό χοιρινό,

1 κιλό γαλατσίδες,
500 γρ. αγκιναρόφυλλα,
200 γρ. ελαιόλαδο,
100 γρ. κρεμμύδι,
1 ματσάκι μάραθο,
20 γρ. χυμός λεμονιού,
20 γρ. αλεύρι,
10 γρ. αλάτι πιπέρι

μικρά μυστικά Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
Πεσμένα Του Σεπτέμβρη Φύλλα
...
Αλήτες Άγγελοι Ξεχασμένοι Στο Πλακόστρωτο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Παραδοσιακές Συνταγές Το Καπρικό Της Μαρίνας
...
Ελένη Ψαραδάκη - Μνήμες Πατρίδων
...
Αληθινές Ιστορίες Γυναικών Που Μιλάνε Στην Καρδιά Μας
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Θεραπεία Ζεύγους - Βελτίωσε Τη Σχέση Σου
...
11 Φράσεις Που Πρέπει Να Κόψετε
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
.............

Post Top Ad

.............