«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» στα Χανιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Ιουνίου 2022

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» στα Χανιά

 Περισσότερες από 150 εκδηλώσεις, συναυλίες, θέατρο, παιδικές παραστάσεις, χορός για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες, απλωμένα σε χώρους σε όλη την πόλη είναι τα πολιτιστικά δρώμενα που συνθέτουν φέτος το ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, στο οποίο ξεχωρίζει το νέο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Βρείτε το εδώ: https://www.chania-culture.gr/politistiko-kalokairi-2022-synoptiko-programma-2/


Για «ένα πρόγραμμα πλούσιο με περισσότερες από 150 εκδηλώσεις με έμφαση στην ποιότητα, στην πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και με νέες παραγωγές που έρχονται στον Δήμο μας με σκοπό να καθιερωθούν ως σημαντικά γεγονότα» έκανε λόγο ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.Παράλληλα, ατο αναβαθμισμένο site της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, μπορεί ο χρήστης πλέον να προμηθεύεται εισιτήρια εκδηλώσεων ή να καταθέτει ηλεκτρονικά το αίτημα για παραχώρηση χώρων. Για «άλλο ένα βήμα προς έναν πιο έξυπνο Δήμο ο οποίος αξιοποιεί τα ψηφιακά εργαλεία» έκανε λόγο ο κ. Σημανδηράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, από τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Πρόεδρο της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., Γιάννη Γιαννακάκη καθώς και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Κοινοφελούς Επιχείρησης, Μανώλη Παπαδάκη.

Ο κ. Γιαννακάκης, σημείωσε «οι εκδηλώσεις είναι για όλους, μικρούς μεγάλους, δημότες και επισκέπτες και περιλαμβάνουν περισσότερους χώρους τέχνης» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πλέον υλοποιείται ο σχεδιασμός για αξιοποίηση περισσότερων χώρων πολιτισμού.

Τέλος ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στις νέες λειτουργίες της σελίδας της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ μέσα από την οποία ο πολίτης μπορεί πλέον να αγοράσει το εισιτήριό του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............