Η δύναμη των δεδομένων στα ξενοδοχεία με την ΟΤΑ Ιnsight & την Revitup.direct - kriti traveller

kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

...
Ένα Ξενοδοχείο με Δωμάτια Φωλιασμένα μέσα σε Βράχια
...
Στον ΚΟΚ Του Χωριού Ποιός Έχει Προτεραιότητα
...
Ο Φτερωτός Λέοντας Του Φρουρίου Κούλε
...
Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Καλοκαιρινού
...
Οι 20 Παραλίες Παράδεισος Επί Γης
ΚΡΗΤΗ
...
Ο μοναδικός Βασίλης Σκουλάς στην Γκουβερνιώτισσα
...
Απίστευτη Τιμή Για Ξαπλώστρες Στην Κρήτη
...
Το δώρο των Κρητικών στην Έλενα Παπαρίζου
...
Τέταρτη Μεγαλύτερη Πόλη Στην Ελλάδα Το Ηράκλειο
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαΐου 2022

Η δύναμη των δεδομένων στα ξενοδοχεία με την ΟΤΑ Ιnsight & την Revitup.direct

 Τρία μοναδικά εκπαιδευτικά Events για το ξενοδοχειακό Revenue Management διοργανώνονται στην Κρήτη στις 7-9 Ιουνίου 2022, από την Revitup.direct σε συνεργασία με την OTA Insight.Η δύναμη των δεδομένων θα παρουσιαστεί μέσα από τις διαδοχικές μας συζητήσεις, όπου θα εξεταστούν βέλτιστες πρακτικές και παραδείγματα για την ορθή χρήση και το ρόλο τους στο σύγχρονο τουριστικό μάρκετινγκ. Σκοπός είναι να ανακαλύψουμε μαζί τους τρόπους με τους οποίους οι ξενοδόχοι μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τα δεδομένα, με στόχο τη μεγιστοποίηση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων των επιχειρήσεών τους.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις συναντήσεις μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, στο Ηράκλειο & στο Ρέθυμνο. Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή στα links που ακολουθούν:

.

· Χανιά (7/6) - πατήστε εδώ · Ηράκλειο (8/6) - πατήστε εδώ · Ρέθυμνο (9/6) - πατήστε εδώ

Λόγω περιορισμών του COVID-19, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε κλείστε τη θέση σας άμεσα. Αναμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Σχετικά με την Revitup.direct:

Η Revitup.direct είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσέφερε την ολιστική υπηρεσία που συνδυάζει Online Sales, Digital Marketing και Revenue Management, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αυξήσουν σημαντικά και τον όγκο των online πωλήσεων αλλά και της αναγνωρισιμότητας του πελάτη της (Hotel Brand Name).

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την RevitUp.direct είναι ότι μία εταιρεία, μία ομάδα έχει την ευθύνη για το συνολικό αποτέλεσμα (Customer Success) και την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των χρημάτων (ROAS) που επενδύονται από τον ξενοδόχο στο Digital Marketing.

Οι συνεργασίες στις οποίες επενδύει η Revitup.direct βασίζονται στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους και είναι μακροχρόνιες, διότι τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία αντιλαμβάνονται και την προστιθέμενη αξία που τους προσφέρει η Revitup.direct αλλά και πόσο δύσκολο είναι κερδίσει ένα ξενοδοχείο μερίδια στην Online αγορά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και το εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορεί να τα αξιοποιήσει.

Σχετικά με την OTA Insight:

Η ΟΤΑ Insight είναι η κορυφαία cloud based intelligence πλατφόρμα στον τομέα της ξενοδοχίας. Προσφέρει στους ξενοδόχους και τους διευθυντές εσόδων μια σουίτα εργαλείων που τους ενδυναμώνει να λάβουν εξυπνότερες αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικής και διανομής κάθε μέρα.

Ξεκίνησε το 2012 με αποστολή να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να οπτικοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα. Η OTA Insight προσφέρει με τον πιο περιεκτικό τρόπο

ολοκληρωμένες, φιλικές προς τον χρήστη τεχνολογικές λύσεις που βοηθούν στη διαμόρφωση τιμολογιακής πολιτικής και διανομής των δωματίων τους.

Μετά από χρόνια διαρκούς εξέλιξης και βελτίωσης, Η ΟΤΑ Insight εξοπλίζει τους ξενοδόχους και τους διευθυντές εσόδων με ιστορικά, παροντικά και μελλοντικά δεδομένα βοηθώντας την λήψη αποφάσεων παρουσιάζοντας κατανοητά και ολοκληρωμένα συμπεράσματα που προκύπτουν από σύνολα στοιχείων σε πραγματικό χρόνο.

Από το ξεκίνημα της, η ΟΤΑ Insight έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει εξελιχθεί σε ηγετική δύναμη λύσεων διαχείρισης εσόδων για πάνω από 60,000 ανεξάρτητα, τοπικά ξενοδοχεία αλλά και διεθνείς αλυσίδες και εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων σε 168 χώρες, υποστηριζόμενη από 190+ ικανούς εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com
.............
ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ
...
«Ασκήσεις Σκέψης Την Εποχή Του Κορωνοϊού»
...
Αλήτες Άγγελοι Ξεχασμένοι Στο Πλακόστρωτο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
...
Παραδοσιακές Συνταγές Το Καπρικό Της Μαρίνας
...
Η Υφάντρα Που Υφαίνει Και Ξεφαίνει
...
Ανδρέα Ζούλα "Εγώ, Ο Ορφέας Και Οι Ορφικοί Ύμνοι"
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
...
Πόσο Δικός Μας Μπορεί Να Γίνει Ενας Ξένος
...
Τσιγκούνης Στην Τσέπη, Και Στην Ψυχή
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
.............

Post Top Ad

.............