Αλκυόνη Παπαδάκη-Νέο μυθιστόρημα-Παρουσιάσεις Βιβλίων και πολλές ακόμα συναρπαστικές κυκλοφορίες - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Νοεμβρίου 2022

Αλκυόνη Παπαδάκη-Νέο μυθιστόρημα-Παρουσιάσεις Βιβλίων και πολλές ακόμα συναρπαστικές κυκλοφορίες

Αλκυόνη Παπαδάκη-Νέο μυθιστόρημα-Παρουσιάσεις Βιβλίων και πολλές ακόμα συναρπαστικές κυκλοφορίες


Τα νέα βιβλία ανήκουν στις κατηγορίες: Ελληνική Λογοτεχνία, Ψυχολογία - Προσωπική Ανάπτυξη, Ξένη Λογοτεχνία, Αστυνομική Λογοτεχνία, Πνευματική Αναζήτηση, Ιστορία-Φιλοσοφία-Πολιτισμοί, Παιδικά Βιβλία και Ρομαντικό Ιστορικό Μυθιστόρημα.



Επιπλέον, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στις παρακάτω παρουσιάσεις των βιβλίων μας:

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 19:00, στο  Books & Life (Σόλωνος 93-95), η Έλενα Ακρίτα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια. Θα μιλήσει για τις δυσάρεστες αλήθειες που κρύβονται πίσω από τη λάμψη, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των αναγνωστών και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου. Μαζί της θα βρίσκεται ο Γιάννης Ξανθούλης για μια απολαυστική συζήτηση με ευθύτητα και χιούμορ, όπως ταιριάζει συχνά στα δύσκολα θέματα.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 20:30, στο Public Café Συντάγματος, o James Norbury έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συνομιλήσει με το ελληνικό κοινό. Θα παρουσιάσει το εικονογραφημένο βιβλίο του Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος, θα συζητήσει με τον Σάββα Πούμπουρα, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............