Στην δράση Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών ο ΟΛΗ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Σεπτεμβρίου 2022

Στην δράση Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών ο ΟΛΗ

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού ακτών

Όχι Σκουπίδια σε θάλασσες και Ακτές

Hράκλειο 20 Σεπτεμβρίου 2022

Η 21 Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών, η οποία σηματοδοτείται με εθελοντικούς καθαρισμούς σε ακτές και θάλασσες. 


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου δεν περιμένει την συγκεκριμένη Παγκόσμια Ημέρα για να προβεί σε αντίστοιχη δράση αφού δείχνει έμπρακτα το σεβασμό του με την εφαρμογή μέτρων και την εφαρμογή προγραμμάτων για την προστασία και ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος.

Για την ανάπτυξη της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με την άκρως ευαισθητοποιημένη εθελοντική ομάδα σε θέματα περιβάλλοντος Save your Hood, πραγματοποίησαν τον καθαρισμό της παράκτιας ζώνης του λιμένος Ηρακλείου. 


Με σύνθημα « Όχι Σκουπίδια σε θάλασσες και Ακτές» και επανδρωμένοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό συνέλλεξαν πλήθος από σακούλες σκουπιδιών κατά κύριο λόγο πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αποτσίγαρα, χαρτιά, σακούλες αλλά και αλουμινένιες συσκευασίες αναψυκτικών, καλαμάκια, κ.α. και οδηγήθηκαν προς ανακύκλωση.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............