Μία ακόμη νέα και πολλά υποσχόμενη χορευτική χρονιά εγκαινίασε ο Λαογραφικός Όμιλος "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης ". - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Σεπτεμβρίου 2022

Μία ακόμη νέα και πολλά υποσχόμενη χορευτική χρονιά εγκαινίασε ο Λαογραφικός Όμιλος "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης ".

Μία ακόμη νέα και πολλά υποσχόμενη χορευτική χρονιά εγκαινίασε χθες Τρίτη 30-08-2022 ο Λαογραφικός Όμιλος "Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης ".







Από νωρίς το απόγευμα η αίθουσα του Λαογραφικού Ομίλου πλημμύρισε κυριολεκτικά μέσα και έξω, με χαρούμενες παρουσίες μικρών και μεγάλων, που βρέθηκαν εκεί μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού.

Οι Ιερείς π. Τίτος και π. Αντώνιος τέλεσαν τον αγιασμό και ευλόγησαν τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί για το νέο ξεκίνημα και κάθε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της νέας διδακτικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Μανόλης Χνάρης καλωσόρισε γονείς, μαθητές και φίλους και ευχήθηκε μεταξύ άλλων καλή σχολική και χορευτική χρονιά.

Ένας πλούσιος μπουφές με κρητικά καλούδια, κρητικό κρασί και τσικουδιά συμπλήρωσε αυτή την όμορφη συνάντηση, δίνοντας τόνο κεφιού και ευχαρίστησης με την ανταλλαγή ευχών για καλή χορευτική σεζόν, υγεία και επιτυχία για όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............