Ο Χάρης Μαμουλάκης στις εκδηλώσεις της 79ης Επετείου του Ολοκαυτώματος των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Χάρης Μαμουλάκης στις εκδηλώσεις της 79ης Επετείου του Ολοκαυτώματος των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας

 Στις εκδηλώσεις της 79ης Επετείου του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε στεφάνι στο Πανδημοτικό Μνημείο του Ολοκαυτώματος στην περιοχή Σελί Αμιρών του Δήμου Βιάννου και σε δήλωσή του ανέφερε: «Κανείς μας δεν ξεχνά τα εγκλήματα των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής που διαπράχθηκαν την 14η, την 15η και την 16η Σεπτεμβρίου 1943. Τις καταστροφές και τις κτηνωδίες των ναζιστών που βύθισαν στο πένθος τον τόπο μας. Καμία και κανένας δεν λησμονείται. Οι Ηρωίδες και οι Ήρωες πρόγονοί μας, παραμένουν ζωντανοί στην μνήμη μας, παραδείγματα αυταπάρνησης και θάρρους, αποφασιστικότητας και αλτρουισμού. Τους χρωστάμε την ελευθερία μας. Θυμόμαστε, τιμούμε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα έτσι ώστε μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες καταστάσεις. Αλλά και να αποδοθεί, επιτέλους, Δικαιοσύνη με την ικανοποίηση του καθολικού αιτήματος καταβολής των Γερμανικών οφειλών και των αποζημιώσεων σε κάθε πληγέντα και στους απογόνους τους. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να πράξουμε, στη μνήμη των προγόνων μας.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............