Το μουσικό σχήμα “LABYRYTHMOS” σε σειρά συναυλιών με τίτλο «Η Κρητική λύρα σε ένα μουσικό πολιτισμικό ταξίδι» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Αυγούστου 2022

Το μουσικό σχήμα “LABYRYTHMOS” σε σειρά συναυλιών με τίτλο «Η Κρητική λύρα σε ένα μουσικό πολιτισμικό ταξίδι»

 Το μουσικό σχήμα “LABYRYTHMOS” με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης  θα πραγματοποιήσει συναυλίες με τίτλο «Η Κρητική λύρα σε ένα μουσικό πολιτισμικό ταξίδι» την Κυριακή 14 Αυγούστου στο Λέντα, την Παρασκευή 19 Αυγούστου στη Ζίντα και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Αντισκάρι με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδος για τους πολίτες.


Όπως αναφέρουν τα μέλη του συγκροτήματος: «Στόχος μας, η προβολή και διάσωση του πολιτιστικού θησαυρού της μουσικής μας παράδοσης, ανά την Ελλάδα και γενικότερα..

Η βάση της προσπάθειας μας, εντοπίζεται στην αγάπη μας για τον ρυθμό (εξ ου και το όνομα του σχήματος)και στην πεποίθηση μας, ότι σήμερα η ανάγκη συναναστροφής διαφορετικών ανθρώπων ,διαφορετικής κουλτούρας, είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο “LABYRYTHMOS”, υπόσχεται ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι με χρώματα Κρήτης, Ελλάδας, Μ. Ασίας, Πόντου και αρώματα Μεσογείου, από γνωστά αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, με διασκευές και δικές μας μουσικές δημιουργίες».

ΜΕΛΗ:

ΚΑΛΕΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Κρητική και  πολίτικη λύρα, μπουλγαρί, μαντολίνο, τραγούδι.

ΕΥΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ: Τραγούδι

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λαούτο, μπουλγαρί, μαντολίνο, τραγούδι.

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ: Κρουστά (μπεντίρ, τουμπερλέκι)

.Φιλική συμμετοχή:

HARRY LOHRMANN: Ακορντεόν ,τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............