Απίστευτη τιμή για ξαπλώστρες στην Κρήτη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Αυγούστου 2022

Απίστευτη τιμή για ξαπλώστρες στην Κρήτη

 Η καλοκαιρινή περίοδος και ο τουρισμός αποτελούν ευκαιρία για τα ελληνικά νησιά να πάρουν μια μεγάλη οικονομική ανάσα για να πορευθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας με την ακρίβεια να μην έχει αφήσει ανεπηρέαστα τα τουριστικά μέρη της χώρας όπως η Κρήτη.

Οι τιμές στις ελληνικές παραλίες για μια ξαπλώστρα συν ένα ρόφημα έχουν πλέον ξεφύγει για τα καλά και ορισμένες φορές νομίζει κανείς πως απευθύνονται σε πολίτες με κατώτατο μισθό που ξεπερνά τα 2000 ευρώ.

Κι όμως, υπάρχουν επιλογές ακόμη και σε νησιά όπως η Κρήτη που παραμένουν προσιτές για τους Έλληνες και όχι μόνο τουρίστες, ενώ ορισμένες φορές ξεπερνούν κάθε προσδοκία!


Απίστευτη τιμή για ξαπλώστρες στην Κρήτη – Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα

Η Κρήτη αποτελεί διαχρονικά μια από τις καλύτερες επιλογές για διακοπές και φαίνεται πως ούτε φέτος προδίδει κανέναν καθώς θεωρείται στη πράξη μια value for money επιλογή.

Αυτό αποδεικνύει μια φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ενός πελάτη σε beach bar του νησιού όπου με θέα το νότιο Κρητικό πέλαγος και για 2 φρέντο, 2 ξαπλώστρες και 1 ομπρέλα πλήρωσε μόλις 6,60 ευρώ!

Καλά διαβάσατε… φαίνεται πως υπάρχει και αυτή η Ελλάδα.

www.sportime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............