Παουσιάζεται το βιβλίου του συγγραφέα κ. Μιχάλη Ε. Αγγελάκη «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γεωργίου Αρχατζικάκης». - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Αυγούστου 2022

Παουσιάζεται το βιβλίου του συγγραφέα κ. Μιχάλη Ε. Αγγελάκη «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γεωργίου Αρχατζικάκης».

 Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών, Ποντίων και Αρμενίων Σητείας διοργανώνουν την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 και ώρα 8:30΄ το βράδυ στον Δημοτικό Κήπο Σητείας εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συγγραφέα κ. Μιχάλη Ε. Αγγελάκη «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γεωργίου Αρχατζικάκης».


Το βιβλίο, που εκδόθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Ακρωτηριανή», θα παρουσιάσει ο συγγραφέας, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναγνωστούν αποσπάσματα του βιβλίου και θα προβληθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό. 

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση προς τιμή και μνήμη του φλογερού κληρικού-Ιερομάρτυρος και ακατάβλητου πατριώτη της Επαρχίας μας, ο οποίος μαρτύρησε πριν από εκατό ακριβώς χρόνια κατά τη Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............