4ος ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΌΜΟΣ 2022. την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Αυγούστου 2022

4ος ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΌΜΟΣ 2022. την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

  Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθινών και η Kοινότητα Λιθινών διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΌΜΟΣ 2022. Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη 8/9/2022 

Η εκκίνηση θα δοθεί 18:15 επί της επαρχιακής οδού Σητείας -Ιεράπετρας, στο ύψος του μνήματος του Ήρωος Ιωαννίδη Ιωάννη με σημείο τερματισμού τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Λιθινών, προκειμένου για τα αγωνίσματα των 5.500 μ. Ανδρών -Γυναικών. Θα προηγηθεί στις 18:00 επιμνημόσυνη δέηση στο μνήμα του Ήρωος Ιωαννίδη Ιωάννη . 


Για τα αγωνίσματα των 2.000 μ., η εκκίνηση θα δοθεί από τη διασταύρωση προς το Δημοτικό Διαμέρισμα των Περβολακίων με σημείο τερματισμού τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Λιθινών. Η μετάβαση των αθλητών από τη γραμματεία στην εκκίνηση θα γίνει είτε με λεωφορείο του Δήμου Σητείας, είτε με δικά τους μέσα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι το 2007 καθώς και μεγαλύτεροι. 


Κατηγορίες: 

 2.000 μ. Δημοτικό –Γυμνάσιο (ημ. γεν. 2015-2007) Αγόρια –κορίτσια • 5.500 μ. Άνδρες – Γυναίκες ηλικίας 15-18 • 2.500 μ. Άνδρες – Γυναίκες ηλικίας 18-40 • 5.500 μ. Άνδρες – Γυναίκες ηλικίας 41- 55 • 5.500 μ. Άνδρες – Γυναίκες ηλικίας 55 ετών και μεγαλύτεροι. Απονομές: • Αγώνας 2.000 μ.: Στους τρεις πρώτους νικητές Αγοριών-Κοριτσιών εκπαιδευτικής βαθμίδας Δημοτικών, Γυμνασίων θα δοθούν 


κύπελλα, μετάλλια και όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα • Αγώνας 5.500 μ: Θα απονεμηθούν στους πρώτους νικητές εκάστης κατηγορίας κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, στους δεύτερους και τρίτους μετάλλιο και δίπλωμα και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσοι τερματίσουν. 


Ειδική βράβευση • Θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια από τις Λιθίνες. Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά έως και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://docs.google.com/forms/d/1qoFgrMwU_g2wBxfYoPYsimLDtdE4z-Jt47NwhP4oio/edit 


Την ημέρα του αγώνα οι αθλητές (ανήλικοι μετά των κηδεμόνων τους και ενήλικες) θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία στις 16:30 προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, να προμηθευτούν το νούμερο συμμετοχής. 


Όλοι οι αθλητές θα υπογράψουν και θα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση depotas@otenet.gr υπεύθυνη δήλωση που θα συνοδεύει τη συμμετοχή τους ή στη γραμματεία των αγώνων – σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής αποστολής – την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλ. 2843023775 καθημερινά.


 Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. 


O Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. Κωνσταντίνος Λυμπερίου


4ος ΙΩΑΝΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΌΜΟΣ 2022. την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............