Κορυφώθηκε το Fitness on the Beach με τη σπέσιαλ εμφάνιση της Ελένης Πετρουλάκη και το πρόγραμμά της 20FF - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουλίου 2022

Κορυφώθηκε το Fitness on the Beach με τη σπέσιαλ εμφάνιση της Ελένης Πετρουλάκη και το πρόγραμμά της 20FF

 

Ήταν εξαιρετική η επιτυχία της διήμερης δράσης Fitness on the Beach, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου, στο Karteros Beach Sports Center, με την γυμναστική στην άμμο για μικρούς και μεγάλους.


Έσφυζαν από ζωή, ενέργεια, χαμόγελα, ευεξία, μουσική και διασκέδαση οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις.

Το Fitness on the Beach κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τη σπέσιαλ εμφάνιση της Ελένης Πετρουλάκη και το πρόγραμμά της 20FF. Ο κόσμος κατέκλυσε το κεντρικό γήπεδο κι εκείνη ξεσήκωσε, όλους όσοι συμμετείχαν ή παρακολουθούσαν.


Η συντοπίτισσά μας (από τη Σητεία) είναι η πρώτη που διέδωσε πλατιά κι έβαλε στα σπίτια όλων μας τη γυμναστική, στα ξεκινήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Δημιούργησε κουλτούρα κι ακόμα την υπηρετεί και την αναπτύσσει με τεράστια ανταπόκριση.


Στο πρόγραμμα γυμναστικής της κ. Πετρουλάκη συμμετείχε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατόπιν την συνεχάρη θερμά και σε σχετική ανάρτησή του έγραψε, μεταξύ άλλων:


«Την ευχαριστώ θερμά, όπως και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου για τη στενή συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί άμεσα. Είναι αίτημά τους να βρίσκονται πολύ κοντά με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και είναι θέληση και δική μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............