Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Ιουλίου 2022

Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

 Αγαπητές Φοιτήτριες, Αγαπητοί Φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε σε ένα Ακαδημαϊκό Ίδρυμα διακεκριμένο στον ελληνικό αλλά και στο διεθνή χώρο, με ιστορία 45 χρόνων. Είναι ένα Πανεπιστήμιο που εξελίσσεται, αναπτύσσεται και διακρίνεται διεθνώς.Στόχος μας παραμένει η πολύπλευρη, υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αποστολή μας είναι η διαμόρφωση ολοκληρωμένων νέων επιστημόνων με συναίσθηση ευθύνης, με ευρύτητα νου, ακαδημαϊκές αρχές, αλλά και κοινωνικές ευαισθησίες.

Η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου δυναμικού κύκλου στη ζωή σας, με νέες προκλήσεις, καινούργιες εμπειρίες, δοκιμασίες αλλά και επιβραβεύσεις. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιδιαίτερες καταστάσεις της πανδημίας δεν αποτέλεσαν εμπόδιο στους υψηλούς εκπαιδευτικούς μας στόχους καθώς το Πανεπιστήμιό μας αναδιοργάνωσε τις εκπαιδευτικές διαδικασίες, εκσυγχρονίστηκε ακόμη περισσότερο και προσάρμοσε τα προγράμματα σπουδών στις καινούργιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ανέπτυξε και τρόπους υποστήριξης των φοιτητών μέσα από ειδικά προγράμματα.

Σας εύχομαι εκ μέρους της Ακαδημαϊκής κοινότητας καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας με ασφάλεια και υγεία και ευελπιστώ ότι η νέα σας πορεία στα μονοπάτια της γνώσης στο Πανεπιστήμιό μας θα αποτελέσει ορόσημο στον επιστημονικό προσανατολισμό σας.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............