Τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος για την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Ιουλίου 2022

Τοποθετήθηκε ο θεμέλιος λίθος για την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής

 Παρουσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και πλήθους κόσμου, τοποθετήθηκε, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, παραμονή της Αγίας Αθληφόρου και Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής, ο θεμέλιος λίθος για την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος – να σημειωθεί- επιχωματώθηκε για τις ανάγκες κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλλι.

 


      «Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η κατάθεση του θεμέλιου λίθου που σηματοδοτεί την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Ρουσσοχωρίων  σε οικόπεδο εκτάσεως 2.000 τ.μ., που παραχωρήσαμε ως Δήμος, σε σημείο κοντά στο νέο αεροδρόμιο, καθώς όπως είναι γνωστό ο ναός επιχωματίστηκε χωρίς να γκρεμιστεί, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες κατασκευής του νέου αερολιμένα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα εγκαίνια του Ναού θα τελεστούν στις 26 Ιουλίου 2023 και εύχομαι του χρόνου τέτοια ημέρα  να  μπορούμε να γιορτάσουμε  στο  νεοαναγειρόμενο Ναό», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

 

      Του  Αγιασμού παράλληλα  με την κατάθεση του θεμελίου λίθου, προηγήθηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στα Ρουσσοχώρια από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου  Καστελλίου και   Βιάννου  κ. Ανδρέα, ο οποίος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην έναρξη της ανοικοδόμησης του ναού και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη για την παραχώρηση του οικόπεδου για την ανοικοδόμηση του Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............