25η γιορτή Καπρικού στο Γαλατά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Ιουνίου 2022

25η γιορτή Καπρικού στο Γαλατά

 Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά Πεδιάδος διοργανώνει την 25η γιορτή Καπρικού, μία γιορτή θεσμός, όπου παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν τη θεσπέσια γεύση του Καπρικού του Γαλατά.


Η φετινή γιορτή είναι ιδιαίτερη, γιατί θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, αλλά είναι και η πρώτη γιορτή για το πολύπαθο χωριό μετά το καταστροφικό σεισμό του περασμένου Σεπτεμβρίου.

 Η φετινή διοργάνωση έχει το βάρος της ηθικής ανάτασης της περιοχής, της γέννησης της ελπίδας από τα συντρίμμια του τόπου και της υπόσχεσης ότι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε όλα τα επίπεδα για τα χαμόγελα των χωριανών μας, αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι διοργανωτές και συνεχίζουν:Σε αυτό το βίντεο θα δείτε μέσα από τα μάτια ενός παιδιού όλα αυτά που άφησε ο σεισμός πίσω του... Ρωγμές, συντρίμμια, φόβο, απογοήτευση...

Κάπου εκεί όμως υπάρχει και η ελπίδα ότι όλα θα φτιάξουν και θα είναι όπως πριν...


Το βίντεο αυτό αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους κάθε χωριού που μέσα απ' όλες αυτές τις δυσκολίες που βιώσαμε τον τελευταίο καιρό, προσπαθούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Έτσι λοιπόν το φτιάξαμε με πολλή αγάπη και συγκίνηση και με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στη Γιορτή Καρπικού που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπυριδάκη και στις 9 Ιουλίου με το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη για να ξαναπάρει ζωή το χωριό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............