Το ευχαριστώ της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας στην Σφακάκη Αθηνά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαΐου 2022

Το ευχαριστώ της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας στην Σφακάκη Αθηνά

 Το σωματείο έχει ξεκινήσει, στα πλαίσια των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών του δρασεων, ξεναγήσεις με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την επαφή των μελών μας με αυτήν.



Την Κυριακή 22/5 εγινε η πρωτη ξεναγηση στις Αρχάνες από την κα Σφακάκη Αθηνά, μελος του σωματείου επαγγελματιών ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και συγγραφεα,.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου Βασιλάκη Μαρία.

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά την κ. Σφακάκη Αθηνά, μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, για την ευγενική της προσφορά και την εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους των Αρχανών.

Η επίσκεψη στα Ανεμόσπηλια, στο Βαθύπετρο, στο ανάκτορο και στο μουσείο των Αρχανών αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκδρομών με στόχο την γνωριμία με τα μνημεία και την ιστορία του τόπου μας. Ευελπιστούμε η πολύτιμη αυτή γνώση να αποτελέσει ερέθισμα δημιουργικής έκφρασης για τα μέλη μας.

Η πρώτη μας εκδρομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιπλέον, ευελπιστούμε πως αυτό θα αποτελέσει και ενα ερέθισμα για την συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώση της ιστορίας του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............