Νίκος Ηγουμενίδης: Μετά τα «παλαμάκια» η Κυβέρνηση στέλνει εκτός ΕΣΥ συμβασιούχους - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Μαΐου 2022

Νίκος Ηγουμενίδης: Μετά τα «παλαμάκια» η Κυβέρνηση στέλνει εκτός ΕΣΥ συμβασιούχους

 χετικά με το προσωπικό του ΕΣΥ για τους οποίους η Κυβέρνηση αποφάσισε τη μη ανανέωση των συμβάσεων και οι οποίοι σήμερα βρέθηκαν για την υπόθεσή τους στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η Κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει ένα από τα πλέον βλαβερά για τη δημόσια υγεία νομοσχέδια, την ίδια ώρα αφήνει τους εργαζόμενους με τρίμηνες συμβάσεις που στήριξαν το ΕΣΥ στα «δύσκολα» να τρέχουν στα δικαστήρια για να παραμείνουν στις θέσεις τους. Αυτή την τύχη τους επεφύλαξε η Κυβέρνηση μετά τα γνωστά «παλαμάκια». Η Κυβέρνηση που δήθεν «κόπτεται» για την ενίσχυση του ΕΣΥ στέλνει εκτός συστήματος τους εργαζόμενους που έχει ανάγκη το ΕΣΥ. Η Κυβέρνηση διέκοψε τις συμβάσεις τους παρά το ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και παρότι στήριξαν το ΕΣΥ σε μια από τις πλέον δύσκολες συγκυρίες. Το γεγονός ότι αναγκάζονται οι εργαζόμενοι να πηγαίνουν στις αίθουσες των δικαστηρίων για να δικαιωθούν δείχνει το πιο εκδικητικό πρόσωπο της σημερινής Κυβέρνησης απέναντι στο δημόσιο σύστημα υγείας. Τα ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία παραμένουν μέχρι νεωτέρας στις θέσεις τους δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Στηρίζουμε τον αγώνα τους για ένα πραγματικό δημόσιο Σύστημα Υγείας».

 Επισυνάπτεται φωτογραφία με τους συμβασιούχους εργαζόμενους του Βενιζελείου Νοσοκομείου σήμερα έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............