Δείτε Ποιες Γιορτές Ακολουθούν Μετά Το Πάσχα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2022

Δείτε Ποιες Γιορτές Ακολουθούν Μετά Το Πάσχα

 

Ο Θωμάς, όταν έμαθε ότι ο Ιησούς εμφανίστηκε στους μαθητές, έδειξε αμφιβολία και δυσπιστία. Ο Κύριος εμφανίστηκε πάλι στους μαθητές και ζήτησε από το Θωμά να πιστέψει. Ο Θωμάς πίστεψε κι έγινε φλογερός κήρυκας του λόγου του Θεού.


A1%2B%25281%2529

Ο Άγιος Γεώργιος γνώρισε την πίστη στον αληθινό Θεό από τη μητέρα του. Ως αξιωματικός του στρατού αρνείται να συλλάβει και να κακομεταχειρισθεί χριστιανούς. Ομολογεί την πίστη του και γι' αυτό βασανίζεται φρικτά. Θεραπεύεται θαυματουργικά από το Θεό και το γεγονός αυτό κάνει τη σύζυγο του αυτοκράτορα χριστιανή. Με χαρά προχωρεί προς το μαρτύριο. Στην τελευταία συνάντηση του Ιησού με τους μαθητές, ο Κύριος τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα μαζί τους και ότι θα λάβουν Πνεύμα Άγιο, για να κηρύξουν το λόγο του στα πέρατα της γης.

A2

 Αργότερα ο Ιησούς ανυψώθηκε στους ουρανούς ευλογώντας τους μαθητές και μια φωτεινή νεφέλη τον έκρυψε. Οι μαθητές έφυγαν με χαρά στην ψυχή τους έχοντας τη σιγουριά της παρουσίας του Χριστού στη ζωή τους. Οι Άγιοι Ανάργυροι ήταν χριστιανοί γιατροί που θεράπευαν δωρεάν τους ασθενείς και πολλές φορές θαυματουργούσαν. 

A3



http://emathisi.weebly.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............