Πρόσκληση για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση "Κρήτη η μεγάλη συνάντηση" - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2022

Πρόσκληση για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση "Κρήτη η μεγάλη συνάντηση"

Ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να συμμετάσχει στην 25η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «KΡHTH η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας», η οποία θα διεξαχθεί από 30 Απριλίου 2022 έως 08 Μαΐου 2022, στη ΔΕΘ.


Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή, καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία στην έκθεση να  παρουσιάσει σε χιλιάδες επισκέπτες τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα του πρωτογενή τομέα, τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του. Παράλληλα, προτίθεται να φιλοξενήσει στο ομαδικά διαμορφωμένο περίπτερό του,  παραγωγούς, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.

Στους συμμετέχοντες θα παραχωρηθεί ειδικός χώρος (περίπου 5τ.μ. ανά εκθέτη) στο περίπτερο, ενώ το κόστος συμμετοχής καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον Δήμο.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο του Δήμου να υπάρχουν εκθέτες διαφορετικών αγροτικών προϊόντων και εκθεμάτων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν δωρεάν στο ομαδικά διαμορφωμένο περίπτερο ή επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους δωρεάν στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης στο τηλ. 2810336123 (Καραγιαννάκης Χρήστος) ή να στείλουν email στο karagiannakis-ch@heraklion.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............