Αρχίζει η λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης Του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» Εγκαινιάζεται την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Απριλίου 2022

Αρχίζει η λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης Του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» Εγκαινιάζεται την Τρίτη 3 Μαΐου 2022

 Με ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές αρχίζει τη λειτουργία της η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης-Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης με την οργανωτική και διαχειριστική ευθύνη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων που εδρεύει στην Αθήνα.


Τα εγκαίνια της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 στις 13.00, στα γραφεία του Συνδέσμου (Μεραμβέλλου 56, Ηράκλειο) παρουσία της Διοίκησης της Τρά-πεζας Τροφίμων από την Αθήνα στη διάρκεια των οποίων θα εξειδικευτούν οι στόχοι και θα ανα-κοινωθεί ο πρώτος πυρήνας των Φορέων που θα ωφεληθούν και των εταιρειών που θα προσφέ-ρουν. Ο χώρος συγκέντρωσης των αγαθών βρίσκεται στη Λ. Ανδρέα Παπανδρέου και Κάσου γωνία, ο οποίος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τα SM “Χαλκιαδάκης”.

Στόχος της Τράπεζας Τροφίμων είναι η στοχευμένη προμήθεια Ιδρυμάτων και Δομών που σιτίζουν ωφελούμενούς τους, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρονται από τις συνεργαζό-μενες εταιρείες και σούπερ μάρκετ που αναζητούν τρόπους ευρύτερης προσφοράς και διάθεσης αγαθών πριν αυτά λήξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............