Διαδικτυακή Εκδήλωση Παρουσίασης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Μαρτίου 2022

Διαδικτυακή Εκδήλωση Παρουσίασης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης

 Την εβδομάδα 14 - 18 Μαρτίου 2022 το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρονται από τις Σχολές του (Ιατρική Σχολή, Φιλοσοφική Σχολή, Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, Σχολή Επιστημών Αγωγής και Σχολή Κοινωνικών Επιστημών).


Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό και ερευνητικό Ίδρυμα με διεθνή παρουσία, προσφορά και αναγνώριση, που δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων και πεδίων έρευνας. Διαθέτει 5 Σχολές με 16 Τμήματα και προσφέρει 55 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία είτε οργανώνονται από ένα τμήμα είτε είναι διατμηματικά ή και διιδρυματικά και συνδυάζουν γνώσεις από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους.

Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να πληροφορηθούν για το πρόγραμμα σπουδών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, να γνωρίσουν τους καθηγητές - υπεύθυνους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και να ενημερωθούν για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που αυτά προσφέρουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και η παρακολούθηση θα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.career.uoc.gr/index.php/el/services-2/ekdiloseis-anakoin/65-diadiktyaki-parousiasi-ton-programmaton-metaptyxiakon-spoudon-tou-panepistimiou-kritis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............