ΓΕΛ Επισκοπής Ηρακλείου - Μαθητική Εικονική Επιχείρησης agôra - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Μαρτίου 2022

ΓΕΛ Επισκοπής Ηρακλείου - Μαθητική Εικονική Επιχείρησης agôra

  Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του ΓΕΛ Επισκοπής με την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς, το ΓΕΛ Επισκοπής συνεχίζει και φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης. Το πρόγραμμα διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Junior Achievement Greece και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της ΔημοκρατίαςΜαθητές/τριες της Α’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Επισκοπής Ηρακλείου με τη στήριξη των καθηγητών μας Βουζαξάκη Γιώργου και Ρασιδάκη Πηνελόπης, ανταποκρινόμενοι σε διαπιστωμένες κοινωνικές ανάγκες, δημιούργησαν την AGÔRA (https://www.super-agora.com/) , μία καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών η οποία συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες super markets και εξασφαλίζει στον χρήστη τα πιο φθηνά προϊόντα εύκολα και γρήγορα!

Ο καταναλωτής , μέσω της πλατφόρμας, έχει τη δυνατότητα εξοικονομώντας κόπο, χρόνο και χρήμα να επιλέξει με ένα κλικ τα προϊόντα που επιθυμεί. Εμείς , αφού αναζητήσουμε, ερευνήσουμε και συγκρίνουμε τις τιμές διάθεσης των επιλεγμένων προϊόντων στις συνεργαζόμενες αλυσίδες super markets , ετοιμάζουμε το καλάθι του πελάτη μας στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς και του το παραδίδουμε στον χώρο του όποτε αυτός επιθυμεί.

Επίσης, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης , δίνουμε τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προβεί σε μια πράξη αγάπης : Να διαλέξει όσα προϊόντα επιθυμεί , να τα προσθέσει στο «Κοινωνικό καλάθι» και να τα αποστείλει όπου και όποτε αυτός επιλέξει!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της εικονικής μας επιχείρησης όπου συμμετέχει η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ1 κ. Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=kvSZRac2J5o

Δεδομένου ότι η Εικονική μας Επιχείρηση θα συμμετάσχει στην α’ φάση του εκπαιδευτικού διαγωνισμού Καλύτερο Promo Video Εικονικής Μαθητικής Επιχείρησης , σας καλούμε να στηρίξετε με την πολύτιμη ψήφο σας την προσπάθειά μας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://jagreece.org/promovoting/vote-2022/

Το έπαθλο για την «Εικονική Επιχείρηση» που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και τις άλλες ομάδες είναι η απευθείας πρόκρισή της στις 10 Καλύτερες Εικονικές Επιχειρήσεις της χρονιάς και τον Πανελλαδικό Τελικό του 2022. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το καλύτερο promo video θα ανακοινωθούν σε online live event την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στις 16:00, που θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της ψηφοφορίας και τα social media του JA Greece.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Μαγκαφουράκης Δημήτρης


ΓΕΛ Επισκοπής Ηρακλείου - Μαθητική Εικονική Επιχείρησης agôra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............